Yhteistyössä
Osaavaa Länsi-Uuttamaata rakentamassa
Alueelliset kumppanit esittäytyvät
Länsi-Uudenmaan yrityskumppanit esittäytyvät Yrittäjän ystävänpäivä-tilaisuudessa 14.2.2022. Valitse kuva, niin näet videon. Kokonaiskesto n. 20min.
BusinessRakentamo
Enemmän kuin neuvoja. Ratkaisuja. BusinessRakentamo on Suomen ketterin mikroyritysten kehitysyhteisö, joka auttaa yrittäjiä asiantuntijaverkoston voimin. Neuvonta, koulutukset ja kehittämisprojektit digiyhteyksin saatavilla yrityksen eri vaiheisiin.
Innocello
Lohjalla sijaitseva Innovaatiokeskus, joka tukee lähiympäristön elinkeinoelämää, yhteisöä ja ihmisiä. Tämän toteuttamiseksi yhdistys luo yhteisen kohtaamispaikan sekä verkoston innovoijille, toimintojen kehittelijöille ja yrityksille sekä yrittäjille
Laurea
Laurea on edelläkävijä yrittäjyydessä tapahtuvien muutosten ymmärtämisessä sekä uusien toimintamallien kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Tuotamme yrittäjyyteen arvoa erilaisten kehityshankkeiden, yhteistyön ja opintojemme kautta.
Lohjan Yrittäjät ry
Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö, joka edistää yrittäjien asiaa toimimalla aktiivisesti kaupungin elinkeinotoimen ja päättäjien kanssa yhteistyössä. Tavoitteena on luoda yrityksille hyvät edellytykset toimia ja menestyä Lohjalla.
Lohjan kaupunki
Lohjan yrityspalvelut auttavat ja mahdollistavat sujuvan liiketoiminnan, liikenteen ja arjen kaikenkokoisille yrityksille. Yrityspalvelut toimivat aktiivisesti lohjalaisten yritysten kanssa elinkeinoelämän kehittämiseksi.
Lohjan nuorkauppakamari
Lohjan nuorkauppakamarin tavoitteena on edistää 18-40-vuotiaiden jäsentensä työelämätaitoja. Edistämme lohjalaista osaamista, yrittäjyyttä ja verkostoitumista tarjoamalla konkreettisen polun vaikuttaa ja oppia. Etsimme yrityskumppaneita aktiivisesti.
Lohjan seudun ympäristöklusteri
Lohjan seudun ympäristöklusteri on yhteistyö- ja oppimisverkosto, jonka tavoitteena on kehittää jäsentensä toimintaa, lisätä osaamista sekä kehittää jäsenten välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Toiminta rahoitetaan jäsenmaksuilla.
Luksia
Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä palvelee yrittäjiä ja työnantajia. Kauttamme voit kehittää yrityksesi ammattitaitoa ja työhyvinvointia. Tervetuloa rakentamaan yritystäsi ja kehittämään osaamistasi yhteistyössä Luksian kanssa.
Länsi-Uudenmaan Kauppakamari
Kauppakamarimme rooli on luoda yhteistyöverkostoja, edistää yritysten menestystä ja kasvua vaikuttamisella, tehokkaalla tiedonvälityksellä sekä toimimalla asiantuntijana ja palvelujen tuottajana.
Novago Yrityskehitys Oy
Neuvomme kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa, yrityksen perustamisesta hallittuun alasajoon. Palvelua saa myös yrityksen osto- ja myyntitilanteisiin tai rekrytoinnin haasteisiin. Toiminta alueemme on Hanko, Inkoo, Lohja, Raasepori ja Siuntio.
PR-Parempaa Resilienssiä
Luksian järjestämässä PR-Parempaa Resilienssiä ESR-hankkeessa tuemme yrityksiä yhteistyössä verkoston kanssa kannattavuuden ja hyvinvoinnin osalta. Järjestämme teematapahtumia ja työpajoja. Lisäksi sinulla on mahdollista saada mentorointia.
Vihdin kunta
Vihdin maksuttomat yrityspalvelut auttavat yritystoiminnan kaikissa vaiheissa: perustamisessa, kehittämisessä, toimitila- ja tonttiasioissa, rahoituskanavien löytämisessä sekä omistajanvaihdoksissa. Tarvittaessa hyödynnämme myös yhteistyöverkostoa.
Ykkösakseli
Leader Ykkösakseli myöntää Leader-tukia maaseutualueen mikro- ja pienyrityksille Karkkilassa, Lohjalla, Salossa ja Vihdissä. Ota yhteyttä Ykkösakseliin saadaksesi lisätietoja tukimahdollisuuksista ja -ehdoista!
Yrityskummit
Yrityskummit ovat yrittäjistä ja liike-elämässä kokeneista asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto, joka tukee yrittäjiä tarjoamalla osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien pienyritysten käyttöön.